BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ

Aquesta és la inscripció per a totes les persones que vulguin assistir al II Simposi d'ApS Ambiental. Cal completar el formulari tan si s'assisteix com a ponent a l'espai Àgora, com a expositor a l'espai Aparador o com a oient.

 

Les places són limitades. En cas que les sol·licituds d’inscripció sobrepassin les places disponibles, es podrà limitar la participació a un representant per organització o centre educatiu inscrit.

 

 

DADES PERSONALS *Camps obligatoris

Nom*
Cognoms*
Telèfon de contacte*
 
Correu electrònic de contacte*
 
Tipus d'entitat*
 
Especifiqueu
 
Nom de l'entitat*
 
Càrrec/professió
 

Si ets docent i vols que el Departament d'Educació et certifiqui 5h de formació hauràs d’omplir aquest formulari un cop finalitzis el procés d’inscripció. El codi de l'activitat és 9000100541.

 

Inscripció II Simposi d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental

Presentes o exposes a un espai del Simposi?*
 

 

Amb la finalitat de donar continuïtat al simposi, fer xarxa i trobar agents del mateix territori o zona, autoritzes a publicar al web les següents dades: nom, nom de entitat/escola/administració, correu electrònic, municipi d’on vens i temes d’interès.*
 SI     NO

T'oferim la possibilitat de visitar de forma gratuïta l'exposició de Fundesplai "Menja, Actua i Impacta" https://menjaactuaimpacta.org/

Si t'interessa, selecciona la data i l'horari:
Dades per a la compensació d'emissions  
D'on vens? Municipi de procedència*
 
Codi Postal*
 
Quin mitjà de transport preveus fer servir per arribar al Simposi?*
 

Faràs servir el mateix mitjà de transport per tornar?*     SI     NO

Amb quin?*
 

                                  

 

CANCEL·LACIONS

 

En cas que finalment no poguessis assistir al Simposi, et demanem que ens ho comuniquis per correu electrònic (yolanda@activacongresos.com) per tal d'alliberar la teva plaça.


 

SECRETARIA TÈCNICA INSCRIPCIONS

Activa Congresos
Passeig de l’Havana, 11-13, A1, 2n 2a
08030 Barcelona 
Telèfon 93 3238573
Correu yolanda@activacongresos.com


Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Activitats i projectes d’educació ambiental
Responsable del tractament: Secretaria d’Acció Climàtica
Finalitat: Gestionar les dades de les persones físiques o jurídiques interessades en rebre informació i participar en activitats, projectes i altres campanyes d’educació i sensibilització ambiental, de biodiversitat i d’altres àmbits temàtics relacionats amb la Secretaria d’Acció Climàtica. Els usos són posar-se en contacte amb aquestes persones, mitjançant correu postal, electrònic o via telefònica, per fer-los arribar informació sobre les activitats i projectes d'educació ambiental, gestionar la seva participació en congressos, jornades i altres actes, les subscripcions a butlletins derivats dels projectes i trametre’ls invitacions a actes.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es comunicaran a tercers, excepte en els casos previstos per la llei o quan ho hagueu consentit prèviament. Per a aquest tractament existeixen encarregats de tractament, en concret per a la provisió dels serveis TIC per compte del responsable i, en ocasions, per a l’organització de la secretaria tècnica de congressos, etc.
Drets de les persones interessades: Podeu sol·licitar l’accés a les vostres dades, la seva rectificació, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent, d’acord amb la informació que trobareu al web del Departament.
Informació addicional: Trobareu més informació d’aquest tractament al web del Departament